Het Vergun 7

Westervoort

Bel ons op:

026 - 669 02 67

Of Email ons:

Verkoop@isodu.nl

Kunststof Schuifpui

Kunststof Schuifpuien van Isodu zijn super isolerend, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en hebben een lange levensduur. Bespaar tot wel 30% op uw energierekening!

Aanbieding op maat!

Benieuwd naar de kosten van een kunststof schuifpui voor uw woning?

Kunststof schuifpui voor een modern interieur

De Voordelen van Kunststof Schuifpuien: Duurzaamheid, Veiligheid en Flexibiliteit

Voordat je investeert in een kunststof schuifpui, is het essentieel om te begrijpen waarom dit materiaal en het concept van een kunststof hefschuifpui waarde toevoegen. Kunststof, als een veelvoorkomend materiaal naast hout en aluminium, biedt diverse voordelen voor raamwerk.

Duurzaamheid als Kernkenmerk: Kunststof staat bekend om zijn duurzaamheid, wat resulteert in een levensduur van wel 50 jaar. De investering in je schuifpui vertaalt zich dus daadwerkelijk naar langdurige waarde op de lange termijn.

Sterk en Veilig: Wanneer je kiest voor kunststof schuifpuien van Isodu, ben je verzekerd van raamwerk dat bestand is tegen inbraak, brand en andere risico’s. 

Flexibiliteit in Afwerking: De afwerking van kunststof schuifpuien biedt eindeloze mogelijkheden. Of je nu een klassieke uitstraling met een eenvoudig ontwerp en een donkere, houtlook kleur wilt of juist een strakkere look zoekt, bij Isodu vind je de perfecte opties die aan jouw voorkeuren voldoen.

Meer Natuurlijk Licht: Alle schuifpuien dragen bij aan een verhoogde natuurlijke lichtinval. Dit komt voornamelijk door het glazen ontwerp, bestaande uit een beweegbaar deel en een vast gedeelte, beide voorzien van glas.

Ruimtelijk Optisch Effect: Het glas in je kunststof schuifpui zorgt ook voor een optisch ruimtelijk effect in de woonkamer of aangrenzende ruimte. Deze schuifpui fungeert als een naadloze verbinding tussen de tuin en de woning, waardoor de ruimte een ruimere uitstraling krijgt.

PRIJS KUNSTSTOF Schuifpui OP MAAT

Met het gevarieerde scala aan kleuren, stijlen en afmetingen die beschikbaar zijn voor kunststof schuifpuien, kan het begrijpen van de kosten die ermee gemoeid zijn u helpen om een weloverwogen beslissing te nemen om uw leefruimte te verbeteren. De gemiddelde kosten van een kunststof schuifpui variëren tussen €1.500 en €5.000, afhankelijk van de grootte en specificaties die u kiest.

In vergelijking met houten of aluminium schuifdeuren zijn kunststof schuifdeuren over het algemeen kosteneffectiever. Niet alleen kan een kunststof schuifpui de energie-efficiëntie van uw huis verbeteren vanwege de isolerende eigenschappen, maar het vereist ook minder onderhoud dan houten alternatieven en is bestand tegen weersomstandigheden.

Bovendien biedt de mogelijkheid om een kunststof schuifpui aan te passen aan een specifieke ruimte of opening extra flexibiliteit. Door te investeren in een kunststof schuifpui verbetert u niet alleen uw leefruimte, maar profiteert u ook van de duurzaamheid, energie-efficiëntie en kosteneffectiviteit op de lange termijn.

Kunststof schuifpui in zwart design
Stel zelf uw kozijnen samen
Snelle levering en plaatsing in één dag
Duurzaam en onderhoudsarm
Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie

Breed assortiment aan kunststof schuifpuien

Het uitgebreide assortiment kunststof schuifdeuren biedt een gevarieerde selectie van kleuren, stijlen en afmetingen om aan verschillende voorkeuren en behoeften te voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne uitstraling met strakke lijnen en minimalistisch design of een meer traditionele stijl met decoratieve panelen, er is een kunststof schuifpui voor iedere smaak.

Deze schuifdeuren bieden uitstekende isolatie en geluidsisolerende eigenschappen, waardoor een comfortabele en stille leefomgeving wordt gegarandeerd. Bovendien maken hun duurzaamheid en weerbestendigheid ze een betrouwbare keuze voor jouw huis. Onderhoud is een fluitje van een cent met deze deuren, aangezien ze gemakkelijk schoon te maken zijn en weinig onderhoud vereisen.

Ontdek de Diverse Mogelijkheden van Kunststof Schuifpuien bij Isodu.nl

Bij Isodu.nl bieden we een scala aan mogelijkheden als het gaat om kunststof schuifpuien:

1. 2-delige Kunststof Schuifpui: Deze schuifpui bestaat uit twee afzonderlijke delen, waarvan één deel moeiteloos opzij geschoven kan worden. Met compacte afmetingen is dit model ideaal voor kleinere woonkamers, balkons of keukens.

2. 4-delige Kunststof Schuifpui: Onze 4-delige schuifpui biedt dezelfde bedieningsgemakken als het 2-delige model, maar met een grotere doorgang en meer ruimte. Dankzij de twee vaste, met glas afgewerkte ramen aan de zijkanten wordt je interieur overspoeld met natuurlijk licht. Dit model is ook verkrijgbaar in een omgekeerd ontwerp, met schuifdeuren aan de buitenzijde van het frame.

3. Kunststof Schuifkiepraam: Wil je meer lichtinval, zelfs in ruimtes met beperkte muurbreedte? Kies dan voor ons kunststof schuifkiepraam. Beide delen van het raam zijn iets smaller dan bij een reguliere schuifpui. Bovendien kun je één deel zowel kiepen (verticaal openen) als schuiven (horizontaal openen), waardoor je flexibele controle hebt over de ventilatie en lichtinval in jouw ruimte.

Belangrijke factoren bij de zoektocht

Bij het kiezen van kunststof schuifdeuren is het belangrijk om te begrijpen hoe de dikte van het profiel en het type glas de isolatie van je huis beïnvloeden. Dikkere profielen en dubbel of driedubbel glas maken je huis warmer en verlagen de energiekosten. Geluidsdichte glasopties helpen ook om storende geluiden van buitenaf te verminderen, waardoor je een rustigere en comfortabelere leefomgeving hebt.

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren en stijlen voor kunststof schuifpuien, zodat ze perfect passen bij je interieur en persoonlijke voorkeuren. Het is niet alleen belangrijk om naar de praktische aspecten te kijken, maar ook om ervoor te zorgen dat de schuifdeur past bij de uitstraling van je huis. Door deze aspecten zorgvuldig te overwegen, kun je een hoogwaardige schuifdeur kiezen die niet alleen comfort toevoegt, maar ook de visuele aantrekkingskracht van je leefruimte verbetert.

Bij Isodu.nl begrijpen we dat het selecteren van de juiste kunststof schuifpui een belangrijke beslissing is. Er zijn enkele andere cruciale factoren waarmee je rekening moet houden:

1. Afmetingen: Variërend in breedte en hoogte, biedt onze kunststof schuifpui maximale afmetingen van 6500 mm bij 2600 mm. Voor schuifkiepramen strekt de breedte zich net iets uit tot meer dan 4 meter. De keuze voor een gekleurde kunststof schuifpui is mogelijk, maar kent enige beperkingen.

2. Isolatieglas: Bij Isodu.nl kun je kiezen uit een breed scala aan glasopties, afhankelijk van je persoonlijke isolatiewensen. Of het nu gaat om dubbel HR++ glas met 2-zijdige afwerking en letselveiligheid of triple HR++ glas met doorvalveiligheid en zonwering, wij bieden alles wat je nodig hebt voor optimale isolatie.

3. Kleurvariaties: Kleur speelt een cruciale rol bij het vormgeven van je nieuwe kunststof schuifpui. Bij ons heb je diverse mogelijkheden, variërend van donkergroen met houtnerf, een zilveren aluminium structuur tot basis zwart. Bij Isodu.nl maken we het mogelijk om jouw persoonlijke stijl te weerspiegelen in de kleur van je kunststof schuifpui.

Alle Voordelen op een rij

  • Persoonlijke benadering, we komen bij u thuis.
  • Gratis en vrijblijvend een speciale aanbieding.
  • 10 jaar garantie & service
  • Wij verzorgen alles – u heeft alleen contact met ons.
  • Wij werken met onze eigen monteurs.
  • Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd.
  • Eigen kunststof kozijn productie in Westervoort, Nederland.
  • Uw schuifpui wordt geplaatst inclusief zwaar inbraakwerend hang- en sluitwerk.
  • Uitsluitend de beste A – kwaliteit kunststof kozijnen.

Waarom Isodu?

Isodu beschikt over een eigen fabriek waar zij al het voorbereidend werk kan uitvoeren. Omdat we zelf komen opmeten en het kozijn op maat maken is de kans op fouten nihil en kunnen we het kozijn vakkundig en snel plaatsen. U heeft dus amper last van de werkzaamheden. Daarnaast produceren wij onze kozijnen in wel 32 kleuren of zelfs met een houtnerf structuur. We werken in principe door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio’s Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Neem contact met ons op of kom langs in aan het Vergun 7 in Westervoort voor een offerte op maat!

Logo van Isodu

Bel ons op:

026 - 669 02 67

Mail

Verkoop@isodu.nl

Locatie

Het Vergun 7, Westervoort

Over Ons

Isodu.nl is specialist in onder andere kunststof kozijnen en dakkapellen. Wij produceren zelf in onze eigen fabriek in Westervoort.

Copyright © Isodu.nl All Right Reserved.