Het Vergun 7

Westervoort

Bel ons op:

026 - 669 02 67

Of Email ons:

Verkoop@isodu.nl

Dakkapel

Een dakkapel voor meer daglicht, leefruimte en woonbeleving.
En tegelijk de waarde van uw woning verhogen!

Aanbieding op maat!

Benieuwd naar de kosten van een dakkapel voor uw woning?

Dakkapel op maat - Perfecte oplossing voor extra ruimte en licht in huis

De voordelen van een Dakkapel

Een dakkapel van Isodu.nl is meer dan een eenvoudige toevoeging aan je huis; het is een slimme investering met een overvloed aan voordelen. Onze dakkapellen, gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, brengen duurzaamheid en natuurlijk licht naar jouw woning. De isolatievoordelen zorgen ervoor dat je huis warm blijft in de winter en koel in de zomer, waardoor het het hele jaar door een comfortabele ruimte is.

Meer Ruimte, Meer Waarde: Een dakkapel voegt niet alleen extra vierkante meters toe, maar verhoogt ook aanzienlijk de waarde van je huis. De extra leefruimte kan dienen als een extra slaapkamer, studeerkamer, of hobbyruimte, waardoor je huis multifunctioneler wordt.

Licht en Lucht: Met een dakkapel breng je niet alleen meer ruimte, maar ook meer natuurlijk licht en frisse lucht in je woning. Dit draagt niet alleen bij aan een gezondere leefomgeving, maar creëert ook een aangename sfeer in elke kamer. 

Maatwerk: Bij Isodu.nl geloven we in maatwerk. Onze dakkapellen worden ontworpen en gebouwd volgens jouw specifieke wensen en de architectuur van je huis. Dit resulteert in een aantrekkelijke toevoeging die naadloos aansluit bij de stijl van je woning.

Energiezuinigheid: Onze dakkapellen worden vervaardigd met oog op energiezuinigheid. Dit betekent niet alleen besparingen op je energierekening, maar ook een duurzamere keuze voor de toekomst.

Kosten Prefab Dakkapel op maat

Bij Isodu.nl zetten we ons in voor een transparante prijs-kwaliteitverhouding, waarbij u waar voor uw geld krijgt. De definitieve investering voor uw Isodu dakkapel hangt af van diverse factoren, zoals specifieke afmetingen, uw huisstructuur en materiaalkeuzes. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en streven ernaar aan al uw verwachtingen te voldoen. Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te begeleiden en een gedetailleerde offerte op maat te bieden, rekening houdend met al deze variabelen. Zo kunt u met volledig vertrouwen de juiste keuze maken en genieten van een hoogwaardige Isodu.nl dakkapel die perfect aansluit op uw budget en wensen. Wist u trouwens dat onze prefab dakkapellen in 1 dag kunnen worden geplaatst?

Prefab dakkapel uit eigen fabriek
Stel zelf uw dakkapel samen
Snelle levering en plaatsing in één dag
Duurzaam en onderhoudsarm
Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie

Ontwerpopties

Verbeter uw huis met ontwerpmogelijkheden voor uw dakkapel om aan uw behoeften te voldoen. Bij het overwegen van het ontwerp van uw dakkapel, kunt u denken aan de volgende elementen:

 • Kleurkeuze bekleding: Het kiezen van de juiste kleur voor de bekleding kan een grote invloed hebben op de algehele uitstraling en sfeer van uw dakkapel, waardoor persoonlijkheid en stijl aan uw huis worden toegevoegd. Denk hierbij aan kunststof dakkapellen of houtlook dakkapellen.

 • Maatvoering ramen: Het kiezen van de grootte en plaatsing van ramen kan de dakkapel verbeteren en tegelijkertijd natuurlijk licht en ventilatie in uw ruimte maximaliseren.

 • Dakvorm variatie: Het verkennen van verschillende dakvormen kan niet alleen visuele interesse toevoegen aan uw dakkapel, maar ook de bestaande architectuur van uw huis naadloos aanvullen.

Installatieproces

Fabriek in Nederland voor Perfectie:

Met onze eigen fabriek in Westervoort hebben we volledige controle over elke fase van productie en installatie. Uw dakkapel wordt geprefabriceerd, waardoor een snelle en eenvoudige installatie mogelijk is. Met alles in eigen huis, van ontwerp tot voltooiing, minimaliseren we fouten en vergissingen. Uw dakkapel kan in 1 dag worden geplaatst en wordt dus prefab gebouwd.

Vergunningsaanvraag:

Ons team van experts zorgt voor het perfecte ontwerp, inclusief schetsen en materiaaladvies. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de vergunningsaanvraag, wetende welke eisen de gemeente stelt. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

 

Alle Voordelen op een rij

 • Binnen één dag geplaatst
 • Snelle levertijd in uw regio
 • Vele varianten van A merk materialen
 • Maatwerk
 • Minimum aan overlast
 • 10 jaar garantie
 • Heldere kosten afspraken
 • Uitstekende & vakkundige service
 • en tóch de goedkoopste.

Waarom Isodu?

Isodu beschikt over een eigen fabriek waar zij al het voorbereidend werk kan uitvoeren. Omdat we zelf inmeten en uw prefab dakkapel op maat maken is de kans op fouten nihil en kunnen we de dakkapel vakkundig en snel (binnen 1 werkdag) plaatsen. U heeft dus amper last van de werkzaamheden. Daarnaast produceren wij onze dakkapellen in wel 32 kleuren of zelfs met een houtnerf structuur. We werken in principe door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio’s Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Neem contact met ons op of kom langs in aan het Vergun 7 in Westervoort voor een offerte op maat!

Logo van Isodu

Bel ons op:

026 - 669 02 67

Mail

Verkoop@isodu.nl

Locatie

Het Vergun 7, Westervoort

Over Ons

Isodu.nl is specialist in onder andere kunststof kozijnen en dakkapellen. Wij produceren zelf in onze eigen fabriek in Westervoort.

Copyright © Isodu.nl All Right Reserved. 

Website Gerealiseerd door Web-Boosters.nl