Het Vergun 7

Westervoort

Bel ons op:

026 - 669 02 67

Of Email ons:

Verkoop@isodu.nl

Keralit Gevelbekleding

Duurzame, Onderhoudsarme Gevelbekleding voor Jouw Project

Bij Isodu.nl bieden we hoogwaardige Keralit gevelbekleding aan, dé oplossing voor wie op zoek is naar duurzame, onderhoudsarme gevelpanelen. Of het nu gaat om een woning, chalet, tuinhuis of overkapping, Keralit biedt een schitterende uitstraling die jarenlang meegaat zonder veel onderhoud.

Aanbieding op maat!

Benieuwd naar de kosten van gevelbekleding voor uw woning?

Waarom Keralit Gevelbekleding?

Onderhoudsarm: Keralit gevelbekleding hoeft niet geschilderd te worden en behoudt zijn kleur dankzij de UV-bestendige toplaag. Regelmatig schoonmaken met een sopje is voldoende om de gevelbekleding er als nieuw uit te laten zien.

Duurzaam: Gemaakt van gerecyclede kunststoffen en glasvezel, staat Keralit bekend om zijn uitstekende weersbestendigheid en minimale uitzetting (maximaal 1 mm per meter).

Esthetisch: Verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, biedt Keralit veel keuzemogelijkheden om de uitstraling van jouw project te verbeteren.

Eenvoudige Montage: De panelen zijn eenvoudig te monteren en kunnen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal geplaatst worden.

Weinig tot geen onderhoud
Levensduur van 30 jaar
UV-bestendig met 10 jaar garantie
KOMO-gecertificeerd
Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Keralit Gevelbekleding

Wilt u alle Keralit kleuren in het echt zien? Of wilt u verschillende modellen gevelbekleding met elkaar vergelijken? Kom dan langs in onze showroom!

Professionele Montage door Isodu

Bij Isodu.nl begrijpen we dat een perfecte montage cruciaal is voor het optimale resultaat van jouw gevelbekleding. Daarom bieden wij een totaalservice aan die alles van A tot Z omvat. Wij zorgen niet alleen voor de levering van Keralit gevelbekleding, maar ook voor de volledige professionele montage. Dit betekent:

  • Verwijderen en afvoeren van de oude gevelbekleding
  • Complete montage van de nieuwe Keralit gevelbekleding
  • Gebruik van alle benodigde materialen en gereedschappen
  • Inclusief eventuele huur van steigers of hoogwerkers
  • Geen verborgen kosten

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jouw project zorgvuldig en vakkundig wordt uitgevoerd. Van het verwijderen van de oude gevelbekleding tot het plaatsen van de nieuwe Keralit panelen, wij nemen alles uit handen zodat jij nergens omkijken naar hebt.

Bezoek Onze Showroom

Benieuwd hoe Keralit gevelbekleding er in het echt uitziet? Kom dan langs in onze showroom! Hier kun je de verschillende kleuren en stijlen van dichtbij bekijken en de kwaliteit met eigen ogen zien. We hebben kleurmonsters en voorbeeldpanelen voor je klaarstaan, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. 

Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies. Ervaar zelf de voordelen van Keralit en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden. Bezoek ons vandaag nog en ontdek hoe Keralit jouw project kan transformeren!

Aanbieding op maat!

Benieuwd naar de kosten van gevelbekleding voor uw woning?

Logo van Isodu

Bel ons op:

026 - 669 02 67

Mail

Verkoop@isodu.nl

Locatie

Het Vergun 7, Westervoort

Over Ons

Isodu.nl is specialist in onder andere kunststof kozijnen en dakkapellen. Wij produceren zelf in onze eigen fabriek in Westervoort.

Copyright © Isodu.nl All Right Reserved. 

Website Gerealiseerd door Web-Boosters.nl